Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak, materiał prześliczny!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny ! ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No to masz bardzo oryginalną deseczkę
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo pomysłowa rzecz i z pięknego materiału... ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-05 23:20:40 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nowy pokrowiec przydałby się i mojej desce - pomimo prania ponaklejany klej z flizeliny nie zszedł ![]() Twój pokrowiec jest naprawdę super! Tkanina na śliczny wzorek. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A w weekend powstał polarek dla syna. Trochę za ciasno wyszło pod szyją - moze macie jakies propozycje jak to mozna naprawic ograniczajac prucie do minimum - myślałam o napach na barku...
--- Ostatnio edytowane 2012-02-06 21:32:47 przez martyna --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak patrzę na takie dziecięce cacka to sobie uświadamiam, jaka jestem stara. Ciuszki dla dzieci i dzieci w takich ciuszkach zawsze budzą u mnie uśmiech ![]() Kiedyś wszyłam też suwak, właśnie w szwie barkowym. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kolejne szybkie dzieło (może to za duzo powiedziane) dla syna - spodnie. Jestem z nich dumna bo zupełnie samodzielnie przygotowałam model i formę i wyszły super! ![]() Te spodnie to próba generalna przed szyciem ogrodniczek - chciałam sprawdzić czy wydzie mi samodzielne modelowanie... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne ! Też uszyję podobne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No konstrukcja to już szkoła wyższa więc podziwiam i ciekawa jestem planowanych ogrodniczek:] ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.