| Administrator
  |  | 
| W H&M jest fajna bluzeczka w paski, taka nieco dłuższa. Ale moim zdaniem materiał nie jest wart 40 zł. Uszyłam sobie coś a'la H&M   od siebie dodałam ćwieki. W przyszłym tygodniu szyję drugiego "pasiaka" tym razem szaro-białego :] --- Ostatnio edytowane 2010-01-02 23:18:13 przez Susanna --- ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Świetna bluzka, ja tez czasem wole sobie coś uszyć niż wydać na tą rzecz 40zł w sklepie niby markowym a badziewie sprzedają.  ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Masz rację ,czasami  przesadzają .Bluzka fajna i nie  h&m czyli  masa  .  ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Administrator
  |  | 
| Dziękuję dziewczyny   Bluzka kosztowała mnie może z 10 zł bo materiał był taniutki a fajnie się go nosi i raczej napewno nie rozciągnie się po praniu  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Świetnie wyglądasz .
 Gdzie kupowałaś tkaninę w sklepie czy hurtowni ? ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Administrator
  |  | 
| 
 W sklepie, moim ulubionym i dobrze zaopatrzonym. Kosztowała coś 7 zł/m.
 ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| bardzo fajna bluzka, super pomysł z tymi nitami | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mnie też się podoba. I tez zdecydowanie wolałabym sobie uszyć niż kupować! To jeden z plusów szycia - umiejętne oszczędności. Drugi plus to zwyczajnie radość tworzenia.   ________________________________________________________ Szyję sobie hobbystycznie.    | |
| Świeżynek
  |  | 
| Bardzo ładna bluzka, świetna tkanina i porządnie odszyta, to widzi nawet taki laik jak ja    Jak się nauczę szyć, coś czuję, że ją odgapię   Jeśli mogę, chciałabym zwrócić tylko uwagę na nity przy mankietach i dekolcie, jakoś giną w tych paskach, nie są widoczne. Widziałam ostatnio "Coco avant Chanel" - podpatrzyła podobne pasiaki podczas połowu ryb i zainspirowana stworzyła podobną bluzkę  Idąc tropem Chanel, może przy mankietach bardziej widoczne były by białe guziki, nieco  większe dające lekko przerysowany efekt dla podkreślenia niepowtarzalności bluzki   | |
| Świeżynek
  |  | 
| białe lub granatowe... | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook