Administrator
![]() |
|
Jo-M granatowe. Dobry pomysł podsunęłaś ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jeszcze jeden pasiak - obiecuję, że już ostatni ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ale fajny, super akurat dla Ciebie kruszyno
Myślę że ponosisz go, zdążysz się nim nacieszyć ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kolejny pasiak
![]() Susanna, a propos poprzedniego pasiaka i guzików. Ostatnio byłam w Marelli i oglądałam najnowszą kolekcję wiosna-lato. W tym sezonie dominują biało-granatowe pasy, także trafiłaś w dziesiątkę. Polecam Ci tę kolekcję - może Cię jakoś zainspiruje ![]() Jeżeli zdecydujesz sie zobaczyć kolekcje, proszę daj znać. Jestem ciekawa Twojego zdania i ewentualnych pomysłów... ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno, obydwie bluzki szyłaś wg tego samego wykroju, prawda? Tylko paski na materiałach są różnej szerokości, co daje taki efekt - super - każda bluzka inna
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny dziękuję ![]() ![]() Jo_m masz rację, obecny trend w modzie to paski. Wszędzie paski. W nowej kolekcji F&F tez paski pod każda postacią ![]() ![]() Pajesiu masz rację to ten sam krój ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
doszyj falbankę, jeśli zostało Ci trochę materiału
![]() efekt może być zaskakujący |
|
Administrator
![]() |
|
Zostało ale wolałabym chyba prostą. Aczkolwiek pomyślę nad tym :> Hmmm
![]() |
|
Ja zawsze lubiłam paski. Są nieprzemijające i tyle.
Wiecie, a mnie po tym filmie Coco avant Chanel to pasiaki już zawsze będą się kojarzyć z Coco Chanel, a nie z marynarzami. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Boski jest Twój Pasiak
![]() czy możesz napisać gdzie kupujesz materiał? czy to jest dzianina...? a wykrój z burdy czy z głowy? ja tez taki chce! ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.