Stara Gwardia
![]() |
|
Monika, te rękawy są krojone w całości jak kimonowe, zeskanowałam rys. techniczny.Zdołował mnie mały fragmencik nr 25, te różki przy pachach nijak się nie chciały ładnie wszyć
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-22 19:42:26 przez gocha2606 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczne prace ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rękawki... Może nie tyle je skróć, co zwęź? Albo przenieś zakładki ze szczytu ramienia w kierunku tyłu i przodu?
Ania Margolcia też myślę jak Ania!!!Bo nie wiem jak te rękawki leżą na figurze,czy aby nie poszerzają zbyt mocno w ramionach???Chyba,że taki był efekt zamierzony....Ładnie dobrane tkaniny,no i punto też ją lubię!!!Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wszystkie fajne! A ta z papavero podoba mi się najbardziej. Świetnie zestawiła kolory i wzory. Z kolei czarno-pomarańczowa jest taka zadziorna :> Naprawdę udana ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak mnie tu dawno nie było, brak czasu i zdjęć
![]() ![]() Różowa to najprostsza sukienka z łódką, też papavero( w mojej szafie już druga) |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aaaa, brawo!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szalenie mi się podobają te zaszewki w różowej, w ogóle to świetny fason. --- Ostatnio edytowane 2012-06-21 22:13:04 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne sukienki różowa mi się podoba najbardziej
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zielona mi wpadła w oko z racji koloru:] ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Obie fajne, leżą na gwiazdach idealnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.