Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczny ![]() ________________________________________________________
Asia |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ te malutkie rączki są przepiękne, a wykonanie takiego portfela z "pomocą" malutkich rączek do łatwych zadań nie należy ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Brawo!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ślicznie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczny portfelik
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oj tak.
Dziękuję za wszystkie pochwały ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajny i świetna tkanina. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ale śliczności! Podziwiam ludzi, którzy np. zaczynają swoją przygodę z szyciem i zabierają się za szycie takich maleństw. W tej chwili nie byłabym w stanie ale pamiętam, ze gdy zaczynałam to szyłam torebeczki i stroje dla Barbie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wreszcie się odważyłam na obszycie kanapy. I to zdejmowalne (z kotem i dzieckiem to wymóg absolutny).
Pokusiłam się o instrukcję, choć jest raczej marna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WOW! Super!
Podziwiam za cierpliwosc w szyciu tak duzych elementow no i tak dokladne dopasowanie ich do sofy! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.