Stara Gwardia
![]() |
|
Rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mówiąc odważna, chodziło mi bardziej o kolor i krój jak dla mnie ![]() ![]() ![]() no i mówiłam to w swoim imieniu, fakt mogłam dopisać że -jak dla mnie- odważna ![]() ale jak najbardziej mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja Twojej wypowiedzi w ogóle nie odebrałam negatywnie - sama mam co do niej takie odczucia, co nie zmienia faktu, że podoba mi się, spróbuję się przełamać i biegać w niej latem
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
biegaj, biegaj póki czas ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
SLICZNA TA CZERWONA. Tylko uważaj aby sie nie pochylac tylko kucać
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Heheh Fred jesteś mistrz ![]() Oj czerwona sukienka bardzo mi się podoba. Pięknie uszyta i super na Tobie leży ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Czarna kreacja świetna- popraw wykończenie w wolnej chwili a będziesz mieć coś superowego w szafie. Czerwona baaardzo sexi. Bardzo lubię krótkie sukienki i spódniczki. ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Obie kreacje bardzo ładne. A ta konkursowa po prostu zwala z nóg! ![]() ________________________________________________________
Asia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czerwona jest mega-sexy!!!!!!!!!Zal w niej nie chodzic, jesli mozna sobie pozwolic na taką ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja jestem zachwycona czarna kreacja, stylizacja na zdjeciu i Twoja uroda! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.