Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo ładna stylizacja.Oddałam na Ciebie głos ![]() ________________________________________________________
zapraszam na mój blog: http://ignacynka.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo dziękuję, ale coś widzę, że troszkę (moim zdaniem) mdła stylizacja mnie zaraz wyprzedzi
![]() Lecę dokończyć wreszcie spódnicę żeby wstawić fotki. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hmmm, a mi się baaaaardzo podoba ta czarna ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
"Wężowa" spódniczka - najprostsza z najprostszych, ale jestem zadowolona
![]() Jutro zabiorę się za kolejną sukienkę. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
obie kiecki są świetne, jesteś tak młodziutka, że bez obiekcji możesz w nich biegać ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Mogę jakoś zmienić nazwę mojego wątku? Założyłam go z myślą zaprezentowania sukienki, a widzę że tutaj wszystkie swoje dzieła pokazujecie w jednym temacie - więc chciałam go jakoś odpowiednio zatytułować
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w swoim pierwszym poscie kliknij na "edycja" i zmien temat ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może i spódnica prosta, ale fajna. Materiał zabójczy ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie wyobrażam sobie uszycia spódnicy z wieloma cieciami z tkaniny bogatej we wzór - tylko prostota! Bardzo trafny wybór!! Jesteś tak niesamowicie zgrabna (można wiedzieć ile masz w talii??) że po prostu najzwyczajniej na świecie zazdroszczę młodości i wspaniałej figury ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.