Stara Gwardia
|
|
oj oj dawno mnie nie było
a dużo się działo.... najpierw przerwa porodowa, potem zlot forum e-krawiectwa (było suuuuuperrrr ), no i zmotywowana po zlocie zakupiłam nową maszynę- Merrylocka 689 (jestem mega zadowolona) Trochę rzeczy powstało: pumpki dla maleństwa na lato, mała czarna kiecka (pierwszy twór z nowej maszyny ), fartuszek dla mam oraz stworek- maskotka do spania dla dzieci niedługo będą kolejne twory bo mnie wciągnęło.... zapraszam też na mojego bloga ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
sukienka swietna, taka zwiewna i kobieca. a spodenki slodziusie ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
|
|
Siemka Paula
SSSSSSSSSSSSSSSSuuuuuuuper wyglądasz w tych jasnych włosach o wiele Ci lepiej na prawdę a z sukienki to tylko nogi mi podpasowały 3m się Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
|
|
Dolores próbowałam komentować na Twoim blogu i za każdym razem mnie wywala wrrrr...
Jestem zachwycona Tobą w czarnej sukience - no nie dziwię się, że Mąż zachwycony, właśnie teraz docenił zakup coverlocka Przytulanka fajowa, sama bym taką chciała ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne uszytki!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
byłam na twoim blogu ale wiesz co po nocce spędzone przed maszyną, ta czcionka nie zachęca do czytania a już o wpisaniu kodu by wstawić komentarz to juz nie wspomnę 4 razy próbowałam
Podoba mi się aplikacja na fartuchu ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Hi hi, rozkręciłaś się! Fajnie!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
super, kiecka powala, uwielbiam takie kroje, bo są wygodne, tylko moje nogi tak świetnie sie w nich nie prezentują jak Twoje. Cóż sie dziwić ze Arturowi tylko teraz nogi w głowie
aplikacja na fartuszku swietna i galotki maleństwa fajnie dekorowałaś ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka fajowa, trafia w mój gust
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Wszystko mega fajne!!!Sukienka baaaardzo ładna!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.