Stara Gwardia
|
|
Witam wszystkich ponownie ![]() Mam 29 lat, mieszkam w Łodzi ![]() Na studia poszłam bo lubiłam szyć. Okazało się, że mam całkiem, całkiem umysł ścisły i bardzo polubiłam: mechanikę, konstrukcję dzianin, tkanin itp... Zresztą musiałam polubić gdyż co się okazało po pierszym semestrze- szycia to na tych studiach nie ma wcale ![]() ![]() Po studiach pracowałam i pracuję w branży. Z przerwami oczywiście na pierwsze dziecko, a teraz mam drugą przerwę na drugie (rozwiązanie koło 09.04) ![]() Mimo iż szyję już tyle czasu, i szyłam przeróżne rzeczy, od sukienek i spódnic, po żakiety, spodnie, obrusy, pokrowce skórzane na krzesła czy kieszenie na piloty to cały czas się uczę... bo tej to nigdy dość. Szyję na Brotherze NV-50 i chińskim owerlocku "no name" ![]() Wrzucam parę moich prac no i serdecznie zapraszam na bloga. Będę wdzięczna za krytykę, bo wiele wnosi i mobilizuje do nauki ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dolores Twoje prace są swietne
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo mi się podoba czarna sukienka. ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Przepięknie szyjesz! Czekam na kolejne zdjęcia ![]() ________________________________________________________
Asia |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo ładnie szyjesz ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na mój blog: http://ignacynka.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te pierwsza fioletowa komentowalam juz kiedy na blogu, fajnie wyglada ale Ty maszpo prostu figurkę. Wszystkiego dobrego i pomyslnego rozwiazania ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moj wzrok najdluzej przykula ostatnia z sukienek i bluzka ciazowa - swietne wykonanie! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne prace!jestem pod wrażeniem!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękne rzeczy szyjesz, a ta biała bluzeczka jak dla mnie genialna.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niesamowite! Bardzo ładne, zwiewne i kobiece! Świetnie szyjesz ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.