Stara Gwardia
|
|
śliczna torba i kolor mi się bardzo podoba ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie uraziłaś mnie w żaden sposób! Właśnie po to wstawiam swoje prace, aby wysłuchać dobrych rad i uwag Dziękuję za pochwały jak i wskazówki ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Obiecane pierwsze metki ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
|
|
świetne metki ja ostatnio też wyprodukowałam sobie sama ,bo jak chcę zamówić gotowe ,to się wkurzam ,bo projekty mi zmieniają ,czcionki i jeszcze wciskają ,że nie może być tak jak chcę
Ja tą alcantarę zamawiam nawet po 1 mb i przysyłają bez problemu. Za to mam problem ze znalezieniem dobrej miękkiej skóry na torebki ,takiej cienkiej. W hurtowniach to mi chcą od razu ze 100 kg sprzedać ,albo jak zamawiałam na allegro to mi skóra przy szyciu ręce farbowała. Masakra. ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Świetne! Koniecznie wszyj swoją metę w sukienkę teściowej ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
O tak tak, dobry pomysł ________________________________________________________
|
Administrator
|
|
Zawsze będzie o Tobie ciepło (a nawet gorąco) myśleć ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Stara Gwardia
|
|
Półśpiochy dla córeczki uszyłam, bo napy w śpiochach znienawidziłam ________________________________________________________
|
Administrator
|
|
Słitaśne śpiochy Naprasowanki super ożywiają całość ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Słodziutkie!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.