Stara Gwardia
|
|
Naprasowanki dodają uroku ale w ogóle to są zarąbiste! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
dziękuję Wam wszystkim
dzięki temu forum trzyma się mnie mega-zapał do szycia jak po zlocie no.1 kolejny uszytek: tuniko-sukienka materiał w formie raportu- dł 90cm, szer 150cm- za bagatela 30zł!!! Ale druk mnie powalił Niestety sam materiał szył się koszmarnie!!! Cienki, rozciągliwy i śliski- wrrrrrrrrrr. Ale to materiał jak lycra na kostiumy kąpielowe tylko zdecydowanie cieńszy. Ale jestem bardzo zadowolona z pomysłu i efektu ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Mistrz Krawiectwa
|
|
Rzeczywiście wzór na materiale kapitalny !!! I tuniczka udała Ci się znakomicie, no i od figury właścicielki nie można oderwać wzroku (takie moje skromne zdanie ).
|
|
Administrator
|
|
Dolores wyglądasz kapitalnie! Zgrabniutka z Ciebie kobieta więc na takie krótkie tuniczki możesz sobie pozwolić Wzór jest obłędny! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Przejrzałam cały Twój wątek, zazdroszczę wiedzy, podziwiam efekty pracy są doskonałe, a o figurze nie wspomnę, aż nie chce się wierzyć że niedawno urodziłaś maleństwo ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tunika świetna, ale na takiej figurze to wszystko wyglada extra
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Tkanina mega fajowa!!!Sexi mama z Ciebie!
|
|
Niespodzianka
|
|
brzydkie, fuj ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
bardzo mi się podoba, i buciki masz świetne
Arturro ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
cudowna tunika, a ten nadruk zmiękczył moje serce - rewelacja!!! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.