| Świeżynek
  |  | 
| Przygodę z szyciem zaczęłam w styczniu 2012 roku a oto mój pierwszy projekt.
 Kupiłam rewelacyjne guziki wróciłam do domu i jakoś samo się stworzyło   jestem bardzo ciekawa waszej opinii. zdjęcie niestety mocno kiepskie ale lepszego nie mam  --- Ostatnio edytowane 2012-03-07 21:02:15 przez Hornblenda --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj:] Bardzo fajny układ tej bluzeczki i połączenie kolorków. Guziki na zdjęciu mało wyrażne ale na drugim zdjęciu pomysłowo zastosowane w projekcie   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No i fajny pomysl, nie tylko z wykorzystaniem guzikow, ale z polaczeniem dwoch kolorkow  w jednej bluzce tez   Ciekawe tylko, jak lezy na ludziu  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mnie się bardzo podoba!   I kolory i krój bluzki  ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Podobno dobrze. Postaram się o zdjęcie na ludziu   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
|  Bardzo fajny pomysł! ________________________________________________________ Elwira | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| pomysłowe      ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| alez swietna bluzka!!!! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ale świetna  | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook