Zaaklimatyzowany
![]() |
|
świetna, i oryginalny wzór.
![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
były już sukienki małe i duże, bluzki eleganckie i zakręcone czas na męską garderobę
![]() Pierwsze podejście ![]() Ps. wszystko inne wrzucę jak się w końcu zbiorę i zrobię zdjęcia. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystko bardzo ciekawe a najbardziej podoba mi się moda męska ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niebiesko-czarna, asymetryczna bluzka bardzo mi się podoba. Chętnie bym taką zamówiła dla siebie, jeżeli jest taka możliwość.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale fajny pomysł na męską koszulkę!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Kapitalny pomysł! Koszulka nietypowa, wyróżniająca się a przy tym interesująca i dopracowana w detalach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo pomysłowe, super...tylko może dół bym inaczej wykończyła, może nawet taśmą termo ale ile ludzi tyle gust. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
bardzo mi miło ale obawiam sie ze to prototyp dla mojego lubego który już mi wiercił dziure w brzuchu ze jemu nic nei uszyłam. obawiam sie ze nei posiadajac overloca nie wykończe jej tak by nadawała sie do sprzedania
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
a teraz uswiadomiła sobei ze chodzi o ta druga. ona tez powstawała na bazie chwilowego pomysłu. i tu tez nie moge użyc overloca wiec tez nie moge jej idealnie wykończyć
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jeszcze nie skończona, co widać. Nie wiem jednak jakiej długości ją pozostawić. Jak myślicie?
I co ogólnie myślicie bo mi podoba się gama kolorów, ale co do samego wyglądu nie jestem przekonana... |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.