166 stron: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu przepięknie wyszła ta sesja.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Madziu, przepiękne te Twoje sesje fotograficzne, śliczna modelka , sukieneczki i króliczki. Szyć na Twoją figurę to czysta przyjemność, powiedziałbym pełny relaks. Ale bywają inne klientki i takie też chcą ładnie wyglądać.
|
|
Administrator
![]() |
|
Honiu nowa sukienka, na konkurs Łucznika, czeka na wykończenie dekoltu i ręczne podszycie dołu oraz rękawów ![]() Wojtku oczywiście, że kobieta o pełniejszej figurze też chce pięknie wyglądać. I bardzo dobrze ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czekamy czekamy! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
O Boże czuję że macie duże oczekiwania... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Część z Was już widziała moją najnowsza sukienkę na konkurs Łucznika Black& White ale tutaj w moim wątku też muszę wkleić zdjęcia ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja sie podpisuję jeszcze raz, tak jak na blogu i w watku o konkursie. BArdzo mi sie podoba, najbardziej tył! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Też mi się bardzo podoba
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sus już chwaliłam teraz jeszcze raz to zrobię!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bombowa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.