166 stron: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
|
Administrator
![]() |
|
Moniś ale wiesz jakie mam zaległości w domu... coś za coś. Poza tym jestem strasznie leniwa. Gdybym ograniczyła bezmyślne przeglądanie netu - szyłabym więcej.
Wiecie co - teraz kuzyn (wujek Hani) zapragnął takiej poduszki dla narzeczonej :> Kurcze nie mam szans jej uszyć przed świętami ale uszyję po świętach i dam mu ją w prezencie, takim trochę spóźnionym ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bedzie prezent noworoczny od dziadka mroza Swietna podusia, jak tylko moja corcia zobaczyla zdjecie, od razu zaczela wolac "Minnie", bo tez jest wielkim fanem "Klubu przyjaciol Myszki Miki" ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
"ale wiesz jakie mam zaległości w domu... coś za coś. Poza tym jestem strasznie leniwa. Gdybym ograniczyła bezmyślne przeglądanie netu - szyłabym więcej."
trochę mi głupio i pewnie to nie ładnie ale cieszę się --- Ostatnio edytowane 2011-12-22 12:28:00 przez MoniKa --- ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
Hoho Helen to nie masz teraz wyboru - musisz taką uszyć. Widzę, że "Klub Myszki Miki" zawładnął dziecięcymi serduszkami Monika no jasne, że nie jesteś sama ale od Nowego Roku muszę ograniczyć: tylko forum i blog ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
|
Moja sympatyczna Magdziu, nie mogę przyjąć do wiadomości Twoje oświadczenie, że jesteś leniwa. Masz duże osiągnięcia w szyciu, więc takie wieści są przyjęte jako niebywałe. Trzeba szyć wszelkom przeciwnościom, tak radzi Ci kolega, który w 100% pogrążył się w krawiectwie damskim .
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Poducha jest przepiękna,nawet dorosłym może się podobać!
Nic w tym dziwnego,że wujek zapragnął jej dla swojej narzeczonej Sus Ty masz po prostu talent ,wszystko co wychodzi spod Twojej maszyny jest ...takie,że chce się je tez mieć. Zgłaszam moją Olgę do Klubu Miłośników " Myszki Miki" Ma zaledwie półtora roku,nie ma więc jeszcze wymagań ani życzeń ale... zna Miki z filmików na You Tube. Dla mnie to ekstra rozwiązanie,choć nie może być praktykowane często ale jak potrzebuję chwili 'bez nadzoru" dziecka - wsadzam ją w huśtawkę,włączam filmiki właśnie z MIki i Kubusiem Puchatkiem. Przez kilka długich chwil jest zauroczona. Pewnie widząc poduszkę jatką uszyłaś Sus byłaby szczęśliwa móc dotknąć ją. Bo tak reaguje na wszystko co się jej podoba - przytula,kołysze się i mruczy jak kociaczek. Może kiedyś jej uszyję taką ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
SUPER PODUSZKA
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Dziękuje pięknie - podnieśliście mnie na duchu. Ale byłabym z siebie całkiem dumna gdyby nie stos ciuchów których nie zdążyłam wyprasować przed Świętasmi bo szyłam... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Coś za coś Sus Pomyśl ileż przyjemności sprawiłaś innym Moja sterta prasowania już dawno chyba przerosła moje możliwości wyjścia z zaległości. Nie lubię prasować,to oczywista strata czasu ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Sukienka z asymetrycznym dekoltem wg. projektu Papavero.
Z sukienką miałam jedną wielka przygodę - okazała się za wąska w biodrach. No wiec musiałam pokombinować i wszyć wstawki żeby w ogóle nią ubrać. A teraz tak patrze na to zdjęcie i wpadam w depresję - jest tak strasznie beznadziejne ze jutro zamieszczę nowe, zrobione w lepszym świetle. Opis moich zmagań na blogu ________________________________________________________
166 stron: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook