Administrator
![]() |
|
Moi znajomi podróżnicy (i fotografowie) napisali artykuł o Armenii. Ich tekst startuje w konkursie miesięcznika "Poznaj Świat".
Zwracam się z serdeczną prośbą o oddanie głosu na ich wspólne dzieło ![]() Z góry dziękuję... ![]() ARBUZY OD POLICJANTÓW --- Ostatnio edytowane 2012-03-18 15:19:26 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zagłosowane, już myślałam że mozna trzy razy ale chyba można oddać trzy głosy na różne artykuły. Fajnie mają Twoi znajomi, no ale to pasja tak jak szycie:] Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
52 i 53 od mnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Głos oddany! ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję ślicznie ![]() ![]() ![]() Takie pasje trzeba wspierać - trochę dalekiego świata przybliżają ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Głos oddany
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z przyjemnością zagłosowałem ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mój też mają ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
także dołączyłam się do głosowania
|
|
Administrator
![]() |
|
Klikamy, klikamy ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.