Stara Gwardia
![]() |
|
klikam, klikam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie klikam, jak nie przeczytam
![]() (no i podpadocha u Adminki) Ale - przeczytałem. "Autorzy trzech tekstów, które zdobędą największą ilość głosów, wygrają globus i 10 tysięcy złotych." Czy mieliby jakiś prezencik dla klikających forumowiczów? ![]() "Z każdego komputera (adresu IP) można oddać dziennie 3 głosy, na 3 różne artykuły konkursowe." Wiesz... ile mnie kosztuje zmienienie IP parę razy dziennie......... ![]() I klikam za: - przybliżenie kraju Ormian: "Ten kraj jako pierwszy w świecie ustanowił chrześcijaństwo religią państwową" - samych Ormian "Nie było dnia, by nie kierowano do nas zaproszeń do wspólnego biesiadowania lub choćby rozmowy" - oraz odwagę wyprawy z dziećmi na rowerach! "Musieliśmy tylko przemyśleć, jak poradzimy sobie na lotnisku z zapakowaniem siedmiu rowerów i tyleż samo sakw, dwóch przyczepek dla dzieci (3,5 i 4 lata) oraz bagaży podręcznych." "Dysponując składakami i dużą dozą samodyscypliny, nie mieliśmy większych trudności z zapakowaniem całego naszego dobytku do marszrutek – taksówek wielkości forda transita. Pozostawało jeszcze wystarczająco dużo miejsca dla całej naszej dziewiątki" WOOOOOW! Poproś znajomych, by zrewanżowali się opisem, jak też ostatecznie sobie z tymi rowerami poradzili. Jak wygląda pakowanie do samolotów? |
|
Administrator
![]() |
|
Dark no to oni przecież na nową wyprawę zbierają kasę - wiesz ile to kosztuje ![]() Jeśli chcesz sobie poczytać o ich podróżach to zapraszam na Fotowyprawy.com A tutaj wszystko o Armenii ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A właśnie, że nie wiem!
![]() Tzn. wiem, ile kosztuje, jak się nie kombinuje - hotele multumgwiazdkowe all inclusive, wynajęcie samochodu z wypożyczalni. A jak się kombinuje i jedzie do Armenii z rowerami? Liczy na noclegi po drodze? No nie mam pojęcia! ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oj tego to ja też nie wiem ale jedzonko muszą mieć swoje, często śpią w namiotach wiec nie zawsze są goszczeni w domach no i przelot/przejazd też sporo kosztuje.
A chodzi też o to żeby NIE MIESZKAĆ w all inclusive ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
udało się z 5 razy zagłosować ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Całusek dla Ciebie ![]() ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam
![]() Z szyciem nie mam wiele wspólnego... Ot, jak trzeba, to załatam dziurę w gaciach rozdartych gdzieś w podróży i tyle.. ![]() ![]() Nawet nie wiedziałem, że tu taka akcja się rozgrywa. Nie mogłem pozostać obojętny i zarejestrowałem się, by podziękować za oddane głosy na nasz konkursowy artykuł w Poznaj Świat. I dzięki za utworzenie wątku Pani Administrator. Ktoś pytał o koszty i całą resztę. Susanna podała link do poradnika, jaki napisaliśmy po powrocie. W owym czasie skorzystaliśmy z promocji LOT-u, więc bilet W-wa - Erewań kosztował w obie strony 600 zł (plus rowery). Na miejscu spanie w namiotach, a tylko czasem w jakimś hotelu lub pensjonacie (zwykle w dużych miastach). Jedzenia za wiele nie wozimy, bo ciężkie. Ale wozimy butle gazową lub benzynową (a raczej spirytusową - w Armenii to nie problem ![]() Zapraszam na fotowyprawy.com i dalej - np. w aktualnym numerze marcowym magazynu Rowertour jest o wyprawie po Bałkanach (Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra i Góry Przeklęte w Albanii) - http://www.rowertour.pl/?page=artykul&id=1489 Na koniec rowerowe pozdrowienie: Pozdrower! Krzysiek -- krzysztof-grabowski.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i mamy Adminkę z głowy - wirusiki w drodze przez śluzóweczkę...
![]() I teraz będą dwie osóbki wymagały opieki... anistach - może bańki postawić? ![]()
Pozdrawiam serdecznie - rower to mój podstawowy środek lokomocji, ale zagranicy nie widział! ![]() Chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach. |
|
Administrator
![]() |
|
Nooo Krzysiu odezwał się do swoich fanów ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.