Stały Bywalec
![]() |
|
O to sukienka którą uszyłam ok 2 tygodnie temu i którą już sprawdziłam na wakacyjnym wyjeździe
![]() Jest uszyta z bawełny z lycrą. Jest to mój krój, dlatego nie obyło się bez pewnych problemów. |
|
Stara Gwardia
|
|
Gratuluję, wyszła naprawdę super!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Na ten sam wyjazd wakacyjny uszyłam również torbę. Miała to być torba plażowa, więc bardzo pojemna. Taka też wyszła, trudno było coś w niej znaleźć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super torba wielgachna - wygląda na obustronną dwukolorową
![]() Jolu, moje dzieci też tak układały rączki we śnie, tak jak Twoja Córeczka na Twoim atawarku ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-06-24 15:26:35 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Super wakacyjna "produkcja"
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny kolor i fason sukienki.Torba naprawdę pakowna.
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Prezentuję kopertówkę którą ostatnio uszyłam. Jeżeli ktoś chciałby uszyć coś podobnego wklejam linka z instrukcją (po angielsku), którą się sugerowałam przy szyciu. Ja szyłam ze zwykłego materiału, a nie jak autorka z rękawa.
www.diaryofacraftaholic.blogspot.com/2010/02/suit-coat-clutch-tutorial.html |
|
Administrator
![]() |
|
Jola bardzo fajnie wyszła! Śliiiiczny kolorek! I dziękuje za linka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jw.
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Cześć Jolu, sukieneczka śliczna, i kolor i krój !! Co do torebek to też mi się podobają, szczególnie ta kopertówka, ale tutaj nie jestem specjalistą i nie mogę ocenić walorów użytkowych, ale koleżanki już to pochwaliły, więc Twoje produkty są OK.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.