10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
superancka ta poducha! mam nadzieję, że to nie "karny jeżyk"
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
ABSOLUTNIE CUDNA!!
Kapitalnie wyszła, mała pewnie zachwycona ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Te pufki mają przesympatyczne "mordki", bardzo fajny pomysł !
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witajcie po długiej przerwie. Forum czytam regularnie, ale niestety brak czasu na uszycie czegoś. Właściwie szyć mogę tylko wieczorem na stole w dużym pokoju. Jest to męczące. Rozkładanie wszystkiego i potem sprzątanie. Poza tym wieczorem chciałabym tez trochę odpocząć. Dlatego szyję tak mało, czego bardzo żałuję
![]() Jednak ostatnio udało się. Miała być taka trochę dłuższa tunika, ale miałam za mało materiału. Wyszła dosyć krótka, ale z getrami chyba może być. Szyłam bez wykroju, bo mam problem ze znalezieniem czegoś w Burdzie dla tak małych dzieci. Ta górna część to aksamit. Szyje się to koszmarnie. Nawet przy fastrygowaniu materiały się przesuwały. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jolu przesympatycznie szkrabek wygląda!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Fajnie wyszła a córa wygląda w niej świetnie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadzam się z Sus,sama słodycz.
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
oj tam wygląda uroczo w tej tuniczce ![]() ![]() Pozdarwiam ________________________________________________________
http://howtobeyourowndressmaker.blogspot.com Zapraszam na bloga
http://hunterofclothing.blogspot.com Zapraszam na blogowy sklepik |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
z małej śliczna modelka,tunika super ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
pufa mi się bardzo podoba --- Ostatnio edytowane 2010-11-20 22:42:10 przez ann --- ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.