10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Joluś po pierwsze GRATULACJE bo Ty jak się nie mylę niedawno urodziłaś dzidziusia( z tąd ten brak czasu co???)!!!A pierworodna super w nowej spódniczusi wygląda!
|
|
Administrator
![]() |
|
Słodziutka spódniczka i pięknie połączenie kolorów ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Alez swietnie dobralas kolorki! I ciesze sie, ze pomysl na spodniczke sie przydal ![]() Dobrze, ze nalog szyciowy Cie nie opuscil, bo sliczne rzeczy szyjesz!!! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuje dziewczyny.
Tak, Trinny moja druga córa ma 4 m-ce, ale chyba powoli wychodzę na prostą, bo uszyłam ostatnio jeszcze 2 rzeczy ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jaka słodka spódniczka! Bez tej koronki nie wyglądałaby tak pięknie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie fajne rzeczy szyjesz Jolu, kolory tez trafnie dobrane, a koroneczka przy spódniczce to strzał w dziesiątkę! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna spódniczka i świetna kosmetyczka ni pieluszki,wszystko pięknie dopracowane
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jolu spódniczka śliczna ale jeszcze śliczniejsze są te małe stópeczki!!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiekne te spódniczusie Jolu ![]() W przyszłym roku i ja będę mogła już takie szyć ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dawno nic nie pisałam i nie pokazywałam. Trochę szyję ostatnio, ale nie wiele fotografuje. Głownie to, co dla dzieci.
Nie jestem na bieżąco na forum, ale dzięki FB niektóre tematy podczytuję. Prezentuje Wam torebkę z filcu dla starszej i ich przebrania z balu przebierańców. |
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.