Administrator
![]() |
|
Moje ślubne buty w kolorze jasnego ecru wyglądają średnio ![]() Może ktoś zna coś pewnego?? Będę wdzięczna za każdą poradę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
25 kg tkaniny ![]() Dark to może zdradzisz jak przygotować używane buty do takiego farbowania :> W ogóle to znalazłam śliczne buty za kosmiczną cenę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Polecam aceton, później spirytus...
To generalnie trudna sprawa, bo co producent, to technologia. Wypróbuj gdzieś na pasku, czy nie robi więcej szkód niż pożytku ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Farby z alle drogo nie polecam.
Jeżeli są z materiału zrób z nimi cos szalowego, np. doszyj żabot, koronkę czarną , dżety, ale nie farbuj na inny kolor. Masz zjatko? może mam pomysł na nie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dark dzięki ![]() DIYstyleFashion zrobię fotkę i po południu wkleję tutaj. Wezmę pod uwagę każdy pomysł ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiesz jak jest, Susanna, jak człowiek ma pecha, to i na nowych mu farbowane nie wyjdzie.
Dla uspokojenia powiem, że sporo dziewczyn farbuje i nie ma powodu do narzekań. Cudów nie ma, idealnie jednolite mogą nie wyjść, ale czy nowych też wkrótce nie przybrudzisz tu i ówdzie? Przyślij, to fachowiec obejrzy ![]()
O ile to nie jest dziesiąta para w szafce, to nie widzę problemu ![]() Coś od życia się należy, czyż nie? |
|
Administrator
![]() |
|
Dark niby się należy ale na nie wszystko można sobie pozwolić. Niestety. No chyba że jest się szejkiem ![]() Przesyłam fotki butów. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No na wszystko nie, ale jedna, niewinna para butków...
![]() To zdaje się Amelia z Accesu. Jak widzisz noski już są przybrudzone, chociaż je czyściłaś - trzeba całą powierzchnię nosków potraktować odtłuszczaczem. Napisz do nich maila - ja bym tak zrobił - lepiej się upewnić. Choćby w kwestii nici - jakich użyli i jak przyjmą kolor. W przypadku gładkich bucików nie ma tego problemu. |
|
Administrator
![]() |
|
Tiaa Amelia ![]() OK skrobnę do nich e-maila i zapytam o nici. Dark gdyby te buty kosztowały 200 zł to bym się skusiła :] ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.