Stara Gwardia
|
|
Tak sobie myślę, że powinnaś zmienić nagłówek!!! proponuję moje śliczne prace ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wanesko jesteś bardzo utelentowaną osobą!!!Płaszcz jest IDEALNY!!!!RYSUNEK IDEALNY!ZDJĘCIA IDEALNE!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zrezygnuj ze skromności, masz się czym chwalić i rób to i płaszcz i "wizki" śliczne. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zrezygnuj ze skromności, masz się czym chwalić i rób to i płaszcz i "wizki" śliczne. ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O rany, i to jest właśnie to
kiedy ja uszyję swoją pierwszą część garderoby.... poza rękawiczką rzecz jasna ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Czapki z głów
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moi drodzy dzięki za miłe słowa staram się jak mogę choć wiem że NIGDY nic nie będzie idealne. Jeśli coś wyjdzie dobrze to i tak nie jestem na 100% zadowolona, bo zawsze mogłoby być lepiej. To taka wredna cecha charakteru
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A ja tam uważam, że ta "wredna" cecha charakteru jest motorem ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Witaj w klubie... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukieneczki prześliczne
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.