Stara Gwardia
![]() |
|
I ja zycze wszystkim wspolszyjacym duzo radosci, spokoju i slonca na te piekne swieta! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Również ode mnie najlepsze życzenia radosnych Świąt Wielkanocnych!
Anna --- Ostatnio edytowane 2012-04-06 23:52:44 przez amatorskieSzycie --- ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ja też chciałbym życzyć Koleżankom i Kolegom spokojnych i wesołych Świąt Wielkiejnocy. Podczas Świąt trzeba odpocząć od szycia, ale nie w moim przypadku. Muszę w drugi dzień Świąt uszyć dla mojej ukochanej żonki bluzeczkę. To jest rozkaz i polecenie, więc nie ma odwołania.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Życzę Wszystkim rodzinnych spokojnych i radosnych świąt Wielkanocnych ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Życzę Wam Wszystkim
zdrowych,rodzinnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia: zdrowych, pogodnych i błogosławionych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego ![]() Niech Wam Święta mijają w serdeczniej i rodzinnej atmosferze. Odpoczywajcie i dajcie odpocząć maszynom ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego
![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.