| Pogromca spamerów
  |  | 
| super te kolce i brocha no i bluzka teraz modna    ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Kolczyki i broszka - giganty   A bluzka - bardzo fajna. Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Jagna się nam rozkręca!!!!Brawo,brawo!!!Kolczyki świetne!!!! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Śliczne kolczyki:]  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| broszka fajna   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| No, no kolczyki super a przeróbka udana ,że hej! ________________________________________________________ Elwira | |
| Administrator
  |  | 
| Jagna jesteś bardzo zdolnym samoukiem - takich ludzi bardzo cenię i podziwiam. Bufki w pierwszej sukience są urocze    Brocha bardzo w moim stylu - fajny pomysł   czekam na więcej  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Świeżynek
  |  | 
|  Milo jest czytac takie opinie. Teraz zabralam sie ostro za ksiazki,mam ich az 7 sztuk.Pomyslalam,ze czas sprobowac konstrukcji i modelowania odziezy.Oczywiscie nadal szyje,nadrabiam zaleglosci,a mam ich sporo.  Pozdrowki. | |
| Świeżynek
  |  | 
| Zdolniacha z Ciebie.   | |
| Świeżynek
  |  | 
|  Pogode mamy piekna,wiec korzystalam ze slonka ile tylko sie dalo.Do czasu.Bo przyszla do mnie znajoma z prosba o uszycie jej pokrowcow na poduchy do kanapy.Slonko nie zajac,nie ucieknie.  A moja maszyna nie lubi stac osamotniona. Tak po krotce napisze tylko ze tych pokrowcow bylo 6 sztuk,2 male i 4 wieksze.Zapinane na rzepy. Wlasnie wrocilam od znajomej,pokrowce zalozone,a ona zadowolona.  | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook