9 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
| Świeżynek
  |  | 
| 
 jesli znajde jeszcze cos ciekawego,napewno wkleje fotke.Sama juz kombinuje nad wszyciem takiej aplikacji. | |
| Świeżynek
  |  | 
|  wszystkim!!!Dzis zaprezentuje wam uszyte na probe kapciochy.Zakupilam wczesniej podobne w biedronie.Z tychze biedronkowych wyrysowalam szablon,wykroilam i oto co wyszlo.Sa ze starych jeansow,wiec szalu nie ma.Na spod dalam zamiast wkladow filcowych ociepline z zimowego plaszcza.Podwojna warstwe,zeby bylo cieplutko w nozki.No i kokadki obowiazkowo.   Te kapcie uszylam sobie na poprawe nastroju,po obejrzeniu niezbyt udanego meczu.   Czekam na wasze opinie,rady i pytania.Pozdrawiam Was dziewczeta i chlopcy. --- Ostatnio edytowane 2012-06-13 21:08:52 przez Jagna33 --- | |
| Administrator
  |  | 
| W takich kapcioszkach śmigam niemal na okrągło przez cały rok! Zawsze kupuję z hipermarketach ale jak patrzę na Twoje to chce mi się takie uszyć   Śliczne! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Ja też kupuję i widzę,że robię wielki błąd!!! Super   ________________________________________________________ Elwira | |
| Świeżynek
  |  | 
| Witam wszystkich serdecznie.  Dzisiejszego popołudnia uszyłam sobie mała kosmetyczke na drobiazgi.Z kawalka nogawki dzinsow,lamowki topu,tasiemki i materialu,do wyscielania tejze kosmetyczki.Projekt wpadl mi do glowy wczoraj pozna noca,nie mogac spac przygotowalam sobie wszystko na dzisiejszy dzien.Oto wyniki.Pozdrawiam.Lece do maszyny,dalej szyc.Wpadlam w jakis trans chyba  . | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pozytywny trans, skoro taki fajny pomysł i wykonanie. | |
| Świeżynek
  |  | 
| i jeszcze kilka zdjec.  | |
| Świeżynek
  |  | 
| Pozytywny trans,a jak...  | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| super pomysł     ________________________________________________________ | |