Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak znajoma uszczęśliwiona to najważniejsze. A nawet proste pokrowce wymagają czasu i staranności. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A y jeszcze dziś możesz pobyć na słoneczku!!!Jeszcze świeci!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Czesc chlopcy i dziewczeta.Dzis pokaze takie drobne prace,ktore wykonalam.Oto spodnie,ktore skrocilam.Obszylam je wykorzystujac doly nogawek.Dosc zgrabnie mi to wyszlo.Tak po za tym mialam mase szycia dla znajomych,ale nie narzekam.
![]() wstawiam zdjecia spodenek i takich tam gatek w ktore wszywalam gume.Jak ja nie cierpie wszywac gumy,paluszki potem bola od naciagania. ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajnie wyszły szorty! Dobrze wymyśliłaś z obszyciem oryginalnymi podłożeniami!
Gumki... Cóż... Nie lubię wszywanych - z praktycznych względów... ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Spodenki super! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spodenki super. Za wszywanymi gumkami, też nie przepadam, bo wychodzę z założenia, że to najprostszy sposób regulacji obwodu talii, ale klient nasz pan ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniałe prace ja jestem pod wrażeniem ślicznie dopasowanej koszuli, ja się dopiero przymierzam do uszycia czegoś ubraniowego i się inspiruję, wspaniale szyjesz tylko podziwiać ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Spodenki extra! Zawsze na czasie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.