| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Jak znajoma uszczęśliwiona to najważniejsze. A nawet proste pokrowce wymagają czasu i staranności. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| A y jeszcze dziś możesz pobyć na słoneczku!!!Jeszcze świeci! | |
| Świeżynek
  |  | 
| 
  Dzis slonko swiecilo,ze az milo...  ale nadmiar moglby zaszkodzic. | |
| Świeżynek
  |  | 
| Czesc chlopcy i dziewczeta.Dzis pokaze takie drobne prace,ktore wykonalam.Oto spodnie,ktore skrocilam.Obszylam je wykorzystujac doly nogawek.Dosc zgrabnie mi to wyszlo.Tak po za tym mialam mase szycia dla znajomych,ale nie narzekam.   wstawiam zdjecia spodenek i takich tam gatek w ktore wszywalam gume.Jak ja nie cierpie wszywac gumy,paluszki potem bola od naciagania.  A tych gatek bylo az 4 sztuki.Pozdrawiam. | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Fajnie wyszły szorty! Dobrze wymyśliłaś z obszyciem oryginalnymi podłożeniami!
 Gumki... Cóż... Nie lubię wszywanych - z praktycznych względów...  Ale gdyby ktoś chciał koniecznie - proszę bardzo!   Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Spodenki super! ________________________________________________________ Elwira | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Spodenki super. Za wszywanymi gumkami, też nie przepadam, bo wychodzę  z założenia, że to najprostszy sposób regulacji obwodu talii, ale klient nasz pan  ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wspaniałe prace ja jestem pod wrażeniem ślicznie dopasowanej koszuli, ja się dopiero przymierzam do uszycia czegoś ubraniowego i się inspiruję, wspaniale szyjesz tylko podziwiać ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
|  dziekuje za słowa uznania.Teraz zabieram sie za uszycie poduszki,nie takiej zwyklej.wkleje zdjecia jak bedzie gotowa.Bedzie jeszcze sukienka,badz tunika,jak kto woli.Jest juz prawie gotowa,ale czeka na ostateczne dopieszczenie.pozdrawiam.  | |
| Administrator
  |  | 
| Spodenki extra! Zawsze na czasie   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook