Świeżynek
![]() |
|
Jako, że już kilka miesięcy jestem cichym obserwatorem forum postanowiłam się ujawnić. Na początku mojej forumowej przygody napisałam jakieś 3 wiadomości a od tamtej pory bacznie czytam, podziwiam i uczę się z tego forum. Jestem początkującą ,,krawcową" więc proszę o wyrozumiałość i wszelkie porady, sugestie, zastrzeżenia są mile widziane ![]() Płaszczyk uszyłam przed zimą i przez cały sezon bardzo dobrze mi służył. Jest to pierwsza rzecz z ,,wyższej szkoły jazdy" jak dla mnie więc do ideału daleko. Nie miałam pojęcia jak wykończyć dół i ma defekt po prawej stronie kołnierzyka przez moją nieuwagę ![]() Druga sukienka była uszyta na sylwestra 2010. Chyba 5 rzecz w mojej ,,karierze" ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj.
brawo za odwagę spróbowania szycia czegoś ciężkiego ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak na poczatki to rewelacyjnie szyjesz ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj! Jesteś bardzo zdolna!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj! Nieźle sobie radzisz! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękna sukienka.
Bardzo mi sie podoba ![]() zapraszam do mnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Szyjesz świetnie! To dopiero początki?? Nie wierzę ![]() Płąszczyk fajowy ale sukienka - bardzo w moim stylu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie spodziewałam się tylu miłych słów. Dziękuję wszystkim bardzo ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj
no no niezła początkująca --- Ostatnio edytowane 2012-04-16 17:37:17 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No no jak na Czarną Owcę to radzisz sobie swietnie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.