Stara Gwardia
![]() |
|
ulala, swietne te poczatki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Zaraz się zarumienię od tych wszystkich pochwał. Chociaż nie powiem, to bardzo miłe. Nazywam się początkującą ponieważ nie jestem jeszcze pełnoletnia. Moją przygodę z szyciem zaczęłam wieku 14 lat ale maszynę udało mi się zdobyć jakieś pół roku temu i do tamtej pory nic prawie nie zrobiłam. Rozkręciłam się gdy zdobyłam mojego Łucznika.
Widzę tu tyle zdolnych osób i cieszę się, że dołączyłam do tego grona. I znowu się rozpisałam ![]() No to jeszcze pokażę swoja ulubioną sukienkę, która powstała Przez połączenie kilku krojów burdowych i mojej inwencji twórczej. Początkowo była obrusem za niecałe 2 zł ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna!!! A cena powala ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Brawo za inwencję, brawo za wykonanie - i brawo za oszczędność ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
I za to właśnie kocham krawiectwo - za śmieszne pieniądze można mieć ciuch, który w sklepie kosztowały kilkadziesiąt razy więcej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zachwycająco jak na "początkującą" ![]() ![]() Mi najbardziej podoba się sylwestrowa sukienka!! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
super ci wychodzą ciuszki i to za jakie pieniądze hehe
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Czarna Owieczko, jestes niesamowita !!! Z obrusa uszyć taką sympatyczną sukieneczkę !! To mnie , zawodowemu krawcowi, który szyje już od wielu lat , nic takiego nie " przytrafiło się ". Ale widać , że szycie Cię wciąga i tak trzymać !!! Pozdrawiam Koleżankę......
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
...i to jeszcze taki jakiego nikt inny nie ma ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Tyle miłych słów dawno nie słyszałam. Dziękuję wszystkim. Szyje z obrusów, spódnic xxxxl a nawet zasłon ![]() ![]() Jedną z rzeczy które uczyłam ze sklepowego materiału było bolerko do mojej sylwestrowej sukienki. Wykrój z burdy. Jestem z niego całkiem dumna, chociaż oczywiście ma brzydko obszyty dół. Muszę się w końcu nauczyć wszywać ładnie podszewkę a burdowych wyjaśnień za nic nie mogłam rozszyfrować ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.