Administrator
![]() |
|
Drogie Krawcowe i drodzy Krawcy dziś 132 rocznica urodzin Gideona Sundbacka.
Jest to postać dla nas niezwykle ważna, ponieważ ten pomysłowy Szwed był twórcą zamka błyskawicznego ![]() W podziękowaniu za zamek błyskawiczny na cześć Pana Gideona po trzykroć HIP HIP HURRA! HIP HIP HURRA! HIP HIP HURRA HURRA HURRA! ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
i moje tez dzis :P ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Niby taka mała rzecz, a teraz bez niej ani rusz ...
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Wszystkiego najlepszego
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
|
|
HIP HIP HURRA! HIP HIP HURRA! HIP HIP HURRA HURRA HURRA! Ciekawe co by powiedział na trochę inne zastosowania jego wynalazku- ozdoby torebek, ubrań a nawet biżu? ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
I piękne ozdobne zamki w różnych kolorach ![]() Pewnie to wszystko widzi z góry i się u.śmiecha ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękujemy, panie Gideonie!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nawet google swietuje rocznice urodzin pana Zamka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
właśnie zdziwiona byłam że google ma nowe logo, takie nasze krawieckie ![]() a tu niespodzianka, takie święto ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.