Świeżynek
![]() |
|
Teresko, bardzo lubie zaskakujace pomysly,a ty mnie naprawde zaskoczylas tymi buteleczkami. Pozdrawiam
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Takich ubranek wykonałam po jednym egzemplarzu, dla własnych potrzeb. Na więcej nie było zamówień.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bombowe! Witaj w Klubie Twórczych i Szyjących! ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Teresko, te ubranka na buteleczki powinnaś sobie zastrzec jako wzór w Urzędzie Patentowym. Są kapitalne !!!
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem, niby taka bzdurka a napracowałaś się przy tym-gratuluję pomysłu
Artystka z Ciebie ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Szkoda, że dopiero dzisiaj zobaczyłam te ubranka na butelki(3 dni po ślubie)-są genialne!
Szyjesz piękne rzeczy, bardzo starannie i dokładnie, mi również najbardziej podoba się kostiumik i czarna sukienka. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo mi miło, że się podobają moje pomysły.
![]() Po krótkiej przerwie znów jestem na forum, a przy okazji zamieszczam zdjęcia dwóch kreacji (w rozmiarze XL). |
|
Administrator
![]() |
|
Tereso przyznam, ze interesujące te kreacje ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne ubranka !!! Mnie przypadła do gustu ta sukieneczka nr 2 oraz ostatnia garsonka ze zdobieniami. Interesujące ! Ładnie szyjesz, widać duże zaangażowanie i staranność wykończenia. Prosimy o więcej fotek !
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdecydowanie więcej fotek. Ciekawie jest też zobaczyć coś innego niż te wszystkie modele S i M. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.