Świeżynek
![]() |
|
Witam,
Zgodnie z tutejszym obyczajem, zamieszczam próbkę swojej "twórczości". ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Teresko, udało mi się być pierwszym , który obejrzał Twoje prace. Jestem pod dużym wrażeniem, napiszę po prostu bardzo fajne ciuszki, profesjonalnie uszyte. Szczególnie podoba mi się ta ostatnia satynowa sukieneczka. Prosimy o więcej !!
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
A ja powiem, że wszystkie są ładne i mi ię podobaja
Dla mnie naj... oko cieszy kostiumik w kratkę-uwielbiam takie zestawienie i te skosy. Czarna sukienka jest bez zarzutu-oby tak dalej,to zamiast świeżynka będziemistrz krawiecki POZDRAWIAM ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pięknie szyjesz!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Dla mnie nr 1 jest kostiumik w kratkę - coś pięknego i czarna sukienka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mocne wejście Tereniu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo starannie uszyte rzeczy. ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję bardzo za wszelkie słowa pochwały.
![]() Pozwolę sobie zamieścić jeszcze co nieco w mniejszej skali... Ozdoby na stół państwa młodych - "ubranka" na butelki z alkoholem. Projektowane i szyte przeze mnie na wesele mojej córki. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
hihi ale fajne ![]() Planowałam zrobić "krawaty", "muchy" i "podwiązki" na butelki z wódką weselną ale jakoś nie umiem się do tego zabrać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
superaśne są te ubranka!!!!!
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.