21 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
szyj szyj Klaudia, fajnie sie szyje takie bluzy ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczne prace i bluzy i sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziekuje ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
coś nowego uszyłam:
z dzianiny jednołożyskowej dla dziewuszki do szkoły ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bluzeczkę też sama szyłaś? Całość wygląda uroczo. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
O tak wygląda uroczo. Swojej córci też muszę na lato skroić parę leginsów... Czuje się zmotywowana ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak bluzeczke też szyłam, ta aplikacja dała mi w kość bo robiłam nocą- na blogu opisałam, nie chcę się rozwodzić w wątku ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mela, ja wrócę do tych sukienek - są cudowne!!! Skąd miałaś wykrój?
Ja wczoraj kupiłam materiał i się przymierzam do uszycia sukienki dla córeczki a te twoje są rewelacyjne i chętnie bym ściągnęła ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wykrój podstawowy jest z burdy, zajrzyj na bloga, tam jest podany model i burda z jakiej szyłam. Szalenie mi miło, że się podobają ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Melu! Właśnie sobie przeglądam twoje dzieła na blogu
![]() |
21 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.