21 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
alez piekne ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szyjąca mama to jest to, bardzo dziewczęce sukienki, a ten kołnierzyk przy łódce, wyjątkowy. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
lubię u dzieci takie kołnierzyki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie śliczne ,ale dla mnie nr.1 to niebieska ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne!!!Ależ mi się podoba Twój wątek!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
1 i 3 .są prześliczne, strasznie lubię dzieci w kwiatki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzieki dziewczyny, wszelkie uwagi oprócz zachwytów mile widziane ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne !Szczególnie 2 ostatnie sukieneczki przypadły mi do gustu.
Ten kołnierzyk jest rewelacyjny jako wykonczenie dekoltu. Nawet dla sukienki osoby dorosłej ... Zaczęłas konstrukcje mówisz? Brawo!Odważna jesteś i masz efekty. Bardzo mi się podobają sukienki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora to nie konstrukcja tylko modelowanie, konstrukcje chcę przerabiać na sobie i dzisiaj planuję zrobić sobie wykrój bluzki podstawowej i ją trochę pomodelować. A Wykrój na karczki mam z burdy, sprawdzony rozmiar który tylko wykorzystam do zabawy w modelowanie. POwiem Wam ze to fajna sprawa, bo ciekawe z tego mogą wyjść kreacje, zupełnie zaskakujące ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
uszyłam chrześniakowi koszulę na stójce