21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
|
ja też na szyfon nie narzekam bo akurat mi sie dobrze szyje, ale to może też zależeć od sprzętu jaki się ma ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
|
|
hejka najpierw "rzuciła" mi się w oczy mucha a potem szczykło mi w karku ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
buhaha z powodu kiecki czy wypełnienia ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Pierworodnej pokażę, może się przekona do sukienek, przynajmniej od wielkiego dzwonu. Kolorek bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
a córka nie lubi kiecek? ja je uwielbiam i z wielkim halo wkładam spodnie, juz wolę legginsy i tunikę a'la sukienka. Może sie jej spodoba i faktycznie się przekona ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tunika bardzo fajna, bardzo też mi spodobał pasek Sama go zrobiłaś czy to gotowiec?
|
|
Stara Gwardia
|
|
pasek zakupiłam jakieś 2 lata temu i jak tylko ciełam na warsztatach materiał od razu wiedziałam że nie bedę robiła paska bo mam biały w domu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
uszyłam ją z myślą o akademii w przedszkolu z okazji DNIA MATKI, które odbędzie się jutro. Mogę tak iść czy zbyt ekstrawagancko? p.s. wykrój skopany, więcej na blogu ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Jeszcze się pytasz... JASNE, ŻE MOŻESZ IŚĆ! Wyglądasz świetnie! Kwintesencja kobiecości ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Moja droga będziesz najpiękniejszą matką!!!! ________________________________________________________
Elwira |
21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.