21 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna i kobieca - jak sukienka być powinna!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka piękna!Podpowiem Ci tylko troszeczkę pasek wyżej zapinaj!Najwęższe miejsce warto podkreślić!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
świetna. aż zapachniało lekkim, ciepłym latem
![]() jak dla mnie pasek jest idealnie... ^^ --- Ostatnio edytowane 2012-05-28 22:48:20 przez pinezka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetnie Ci w takim kroju i w ogóle idealnie dobrana tkanina!!!! Wielkie WOW ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzieki dziewczyny, zasugerowała mi jedna kobitka żebym ten paseczke zamieniła na węższy- problem w tym, ze nie mam pod kolor takiego wąskiego- mam żółty, czarny ale one nie widza mi się z tą sukienką. Poza tym ja uwioelbiam takie szerokie paski taliowane ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pasek jest ok!Troszeczkę ale tylko troszeczkę wyżej go zapinaj i jest ok!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuje Trinny za odpowiedź, tak zrobię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kiecka jest zajefajna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaka sliczna letnia sukienka! Ja od jakis dwoch lat mam faze na spodniczki, sukienki, jasne i zywe kolory.
A kiedys to tylko czarny, szary i niebieski i bez wzgledu na pore roku...masakra, musialam straszyc na ulicach ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a wiesz Monika że ja takze tak miałam. Kiedyś ino czarny, granat, szary. Chyba szare miałam zycie. Odmieniło mi się po ślubie ![]() pokaże wam moje wariacje modelowe na dzieciecych sukienkach, oczywiscie wiecej zdjęć wrzuciłam na blog bo tu nie ma miejsca z załadowaniem. No i co sadzicie? troche nieśmiało ale jakoś trzeba zaczać modelowanie ________________________________________________________
|
21 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.