21 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Śliczna i kobieca - jak sukienka być powinna!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Sukienka piękna!Podpowiem Ci tylko troszeczkę pasek wyżej zapinaj!Najwęższe miejsce warto podkreślić!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
świetna. aż zapachniało lekkim, ciepłym latem
jak dla mnie pasek jest idealnie... ^^ --- Ostatnio edytowane 2012-05-28 22:48:20 przez pinezka --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetnie Ci w takim kroju i w ogóle idealnie dobrana tkanina!!!! Wielkie WOW ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
dzieki dziewczyny, zasugerowała mi jedna kobitka żebym ten paseczke zamieniła na węższy- problem w tym, ze nie mam pod kolor takiego wąskiego- mam żółty, czarny ale one nie widza mi się z tą sukienką. Poza tym ja uwioelbiam takie szerokie paski taliowane ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Pasek jest ok!Troszeczkę ale tylko troszeczkę wyżej go zapinaj i jest ok!
|
|
Stara Gwardia
|
|
dziękuje Trinny za odpowiedź, tak zrobię ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Kiecka jest zajefajna A materiał boski. Powiedz skąd pils plis^^ ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jaka sliczna letnia sukienka! Ja od jakis dwoch lat mam faze na spodniczki, sukienki, jasne i zywe kolory.
A kiedys to tylko czarny, szary i niebieski i bez wzgledu na pore roku...masakra, musialam straszyc na ulicach ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
a wiesz Monika że ja takze tak miałam. Kiedyś ino czarny, granat, szary. Chyba szare miałam zycie. Odmieniło mi się po ślubie a teraz zupełnie mi odwala z kolorami. Jak przyszło jechać na pogrzeb to musiałam czegos na szybko szukać w sklepach bo nie miałam co włozyc ani nawet czarnego materiału na szycie
pokaże wam moje wariacje modelowe na dzieciecych sukienkach, oczywiscie wiecej zdjęć wrzuciłam na blog bo tu nie ma miejsca z załadowaniem. No i co sadzicie? troche nieśmiało ale jakoś trzeba zaczać modelowanie ________________________________________________________
|
21 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.