21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Administrator
![]() |
|
No i wszystko się wyjaśniło. Ale to tym bardziej podziwiam ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ śliczna ta spódniczka i te kolorki naprawdę rewelacja ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czujcie się zaproszeni
![]() |
|
Prześlij mi jeden kawałeczek tortu... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dużo zdrowia i słodyczy-ciocia Trinny małej Melanci życzy!!!STO LAT!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny nawet nie czujesz kiedy rymujesz ![]() Sus no czekam i czekam z tym kawałkiem a Ty się zbierasz jak sójka za morze... ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A bo mam do Ciebie "kawałek" ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
już niebawem SUS bedę blizej ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O super! To może się kiedy spotkamy ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
koniecznie ________________________________________________________
|
21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.