21 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Administrator
![]() |
|
I może jakieś zakupy w Polimiexie w Pszczynie i w Łaziskach :>
![]() |
|
nie wiedziałam że w łaziskach też coś jest. Kochana bede we wrześniu w Tychach to mam nadzieje ze się jakoś uda nam spotkać hmm?
pokażę wam uszytek sprzed dobrego miesiaca, nie doczekałam fotorelacji od klientki wiec pokazuję zdjecia zrobione przed wysyłką ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale urocza!!!!!!
dzieci ślicznie wyglądają w takich falbaneczkach ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna sukieneczka!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna sukieneczka
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super ta kiecuszka wygląda, takie słodkie sukienusie zawsze cieszą oko i wywołują uśmiech na twarzach (przynajmniej na mojej) ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czuję się zaszczycona Waszymi pochwałami. Takie uszytki musze zatem pokazywać kiedy mam doła, bo skutecznie potraficie podnieść człowieka na duchu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
chce uszyć sukienke ale nad fasonem sie zastanawiam, pomózcie
mam taki materiał fasony: 1. ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-14 16:07:55 przez na_wybiegu --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mnie najbardziej podoba się fason nr2
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dla mnie zdecydowanie fason ostatniej sukienki!!!Jesteś fajna babeczka i odważna myślę!!!A jak uszyjesz to delikatnie mężowi szepnij w uszko,że dawno razem nigdzie nie byliście....Trzymam kciuki!!!
|
21 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.