21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Artur wiem o co ci chodzi, ale ja od jakiegoś czasu odchodzę od takich głebokich dekoltów bo często musze się do dzieci schylać i wówczas biust mi widać - chyba się starzeję ![]() a co do linii pionowych to w tym modelu takie właśnie są wiec nie wiem o co ci chodzi ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Może Artur chciał zastosować cięcia francuskie na całej długości?? Bo w tym modelu kończą się za talią (chyba). ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-19 17:40:25 przez Arthur --- ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Renia to oryginalny przepis ![]() ![]() a to moje ![]() ![]() i na deser ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Tak jak Ci mówiłem ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna sukienka jestem pod wrażeniem ![]() Artura popieram świetnie by też wyglądała z niebieskimi bokami ale dekolt bym zostawiał taki jaki jest. może zostały Ci jakieś resztki i pomyślisz nad takim połączeniem, niesamowicie wyszczupla ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak Sus te są cięte tylko częściowo, i górna część boków jest też cięta (?) mam rację?
podobny fason? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masz ładne wcięcie, masz fajny dekolt, i masz zajefajną sukienkę! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moni bardzo dziękuje
Artur ja bym te niebieskie wstawki bardziej na biodrach zaokrągliła bo tak jakoś bezbiodrowo wyszło ![]() uszyje sobie drugą z takimi wstawkami ooooo!!! i zakiet granatowy do kiecki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zacytuję Monikę
"Masz ładne wcięcie, masz fajny dekolt, i masz zajefajną sukienkę!" ![]() |
21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.