21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Stara Gwardia
![]() |
|
powiem Wam tylko, że całość jest w jaśniejszej tonacji, na komputerze jakoś tak wyszło ciemniej ![]() a tak apropo różu- nie wiem dlaczego tak duzo ludzi go nie lubi, bo ja lubię ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja kiedyś nie lubiłam ale jak córa miała tak około 2 latek to polubiłam bo ona chciała wszystko cukierkowe i tak mi zostało (ponad 8 lat już ) ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja jakos za rózem nie przepadam, ale w takim wydaniu to mi sie podoba bardzo ![]() A jeszcze ten chlebek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pysznie wygląda! Ja też piekę w domu chlebek, nawet zakwas robiłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Renia nie denerwuj mnie ,mnie nigdy nie wyszedł taki równy ![]() Chleb of course ![]() hmm stwierdzam ,że mi w ogóle nie wyszedł :/ ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Klaudia z jakiego przepisu robiłas? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moje dziewuszki dostały nowe czapeczki z myślą o chłodniejszych dniach
![]() |
|
jakie slodkie czapy! tez musze mojej pannicy jakas uszyc... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te kwiatulce na czapkach są rozbrajające, urocze i słodkie:] ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
o tak czas typowo czapkowy ![]() ![]() PS. Nie można dodać zdjęcia... ________________________________________________________
|
21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.