21 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny ja chyba tak zrobię, ale myślę ze to wycięcie na plecach zrobię delikatniejsze ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Tak przejrzałem twe prace i podobają mi sie szczególnie tuniki. Ogólnie się nie znam na tych rzeczach i oczywiście wszystkie sukienki są ładne. Ale mimo wszystko tuniki moją uwagę przykuły ![]() ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
"Non progredi est regredi" |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Obstawim 3.
Może w formie portfelowej ten dekold na plecach? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
urocza sukieneczka dla małej księżniczki, a sukienka dla Ciebie - ta ostatnia z niesamowitym dekoltem na plecach ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
uszyłam nr 2 z plecami nr 3 ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ja też obstawiłbym fason na fotce nr 2, bardzo elegancka sukieneczka i wzór materiału pasuje. Z niecierpliwością czekamy na Twój nowy uszytek.
A falbanek, jak w moim przypadku można mieć dosyć, ale nie da się ukryć, że sukieneczka z falbanek będzie zawsze urocza i słodziutka, jak na widać na Twoich fotkach. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziekuje Wojtku
a teraz z innej beczki- uszyłam taką sobie kosmetyczkę- wierna przyjaciółkę każdej kobiety ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna !!! A estetyka i wykończenie na szóstkę z plusem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna i przydatna kosmetyczka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzie kuje, przy Was mozna dostać skrzydeł na kolejne szycie
p.s. jak pokazałam na blogu to od razu wywiązała się mowa o wymiance barterowej hehe ________________________________________________________
|
21 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.