13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
| Administrator
  |  | 
| Ojej 4 cudowna! Genialny materiał! Torba też świetna   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Fajne ciuszki... A torba lniana... Ech... Cudny len...
 Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Przepiękny kolor pierwszej sukieneczki.
 Beata ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| jakie to wszystko ladne! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Jestem zauroczona wszystkimi twoimi uszytkami   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| szara kieca swietna i kolejna zreszta tez. gdyby tylko mi sie chcialo... :P  | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Dziękować   Od razu mi rośnie samoocena    dziś pokombinowałam spódnice ,z resztek lnu, bo już nie wiedziałam co z niego szyć   a że dużo nie zostało ,to spódnice musiały dostać rozporki ,bo inaczej można by w nich było drobić jeno jak Japonka w kimonie I tak patrzę na te ostatnie zdjęcia ,nawiedziło mnie na kolory ,co ewidentnie widać po uszytych ciuchach na wieszaku w sklepie.... ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Ojej jak dużo ubrań! Klaudia szyjesz jak szalona   A córa jaka podobna do Ciebie  Strasznie mi się podoba że u Ciebie tak radośnie i kolorowo  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Fason sukienek prześwietny. Bardzo mi się podoba.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| ja to się mogę napatrzeć. Klaudia lecisz jak burza ________________________________________________________ | 
13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook