Wersja do druku

13 stron: 1 2 3 4 5 6 7 > »

Stały Bywalec
A pochwalę się i ja.A co :D:D
Szyję sporo,ciągle coś nowego ,jeśli możecie,wyraźcie opinię ,które wzory są trafione ,które mniej.
Dwie pierwsze to torby ,szyte najczęściej z alcantary, lub skóry. Niestety znaleźć w moim rejonie (dolnośląskie) hurtownie ,która oferowała by wybór skór wszelakich, to jak misja na Marsa. Marzą mi się skóry perforowane ,albo kolorowe-niebieski ,zielony jasny ,fuksja ,morelowy ,żółty ehh
Tuniki i bluzki to raczej w większości dżersej i dzianina.
No i naprasowanki:-) jak je robiłam ,przypomniało mi się jak kiedyś ,kiedy nie było niczego ,dorwałam naprasowankę gotową z myszką miki. Zniszczyłam bluzę i żelazko.....
Teraz kupuję papier(obrazek drukowany na papierze w drukarce atramentowej ,większość tak robi metki) ,ale ciągle szukam jakiegoś "najlepszego" bo ten albo mi wychodzi za sztywny ,albo się nie wtapia w tkaninę...

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Od początku podoba mi sie ta morelowa torebka. Może z wyjątkiem faktu, że ten, niedawno modny krój, jest cholernie niepraktyczny -nigdy nie kupiłąm soibie takiej torebki, zgubiłabym tam wszystko co jest do zgubienia :D :zly:
Wiadomo, blondynki.
Jest taki kawał: w drodze eksperymentu psychologicznego dano blondynce dwie metalowe kulki zamknięto ją w pokoju bez drzwi i sprzętów, z miękkimi wyciszanymi ścianami i czekano, co z tym zrobi. Po dwóch tygodniach lokazało się ze blondynka jedną kulkę zepsuła, a drugą zgubiła.
:rotfl:
Ale jest śliczna, kolor przepiękny, lubię oliwkę a od niedawna 'odkrywam pomarańcz, na razie tylko na scianach.
K-Misia
Fajne rzeczy. :)

--- Ostatnio edytowane 2012-05-20 10:23:23 przez Koma ---
torba świetna, ciekawa jestem jak w srodku, tzn czy ma przegrody itd. A z tunik to najbardziej wpadła mi w oko ta z sercem....juz na zlocie podobała mi się Twoja serduchowa i mówiłam Ci to. Chciałabym robić takie aplikacje, musze Cię zatem pomeczyc :D
Mistrzyni Krawiectwa
Taak, te serduchowe aplikacje stają się twoim znakiem rozpoznawczym... Pomyśl o tym - np. o miniaturkach pokrojonych serc wszywanych tu i ówdzie...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Administrator
Ha tak coś czułam że bluzka z pociętym sercem, którą miałaś na spocie, to Twoja robota :)
Bardzo, bardzo fajny pomysł!
Uwielbiam takie luźna tuniki więc ta ostatnia biała bardzo przypadła mi do gustu :) No i torby superowe!

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Serducha sa debeściarskie, torby funkcjonalne i wielkie i o to chodzi bo w końcu jak to się pomieścić w formacie a5, hehe Metki domowego wyrobu to zawsze jakiś sposób tylko właśnie sztywność i błyszczenie, choć błyszczenie po kilku praniach schodzi ale przeciez torby sie tak często nei pierze dlatego i tak zamóienie metek wydaje się najlepszym wyjściem jesli szyje się więcej a cenowo nawet wychodzi takiej, no i się nie świecą i nei sa takie sztywne.
Stara Gwardia
Mnie się serduchowa tunika podoba cudowna jest i ostatnia też super
Oj nosiłam taką wielgachną torbę i miałam nadzieję, że złodziej, tak jak ja nic w niej nie znajdzie. Najbardziej podoba mi się ostatnia tunika.

13 stron: 1 2 3 4 5 6 7 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.