13 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
wow! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To jest doskonała torba typu: "ja nic w niej nie znajdę i mam nadzieję, że złodziej też". Nie podśmiewam się, bo ostatnio posuwałam z taką i właśnie w ten sposób odpowiadałam na zniecierpliwiony wzrok sprzedawców ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
no no piękna ta torba, właśnie zakupiłam alcantrę na allegro. Zobaczę co to za twór bo nie znam ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Niespodzianka
![]() |
|
hejka
uszyjesz mi taką torbę? ![]() ![]() ![]() tylko się nie spal nad tą wodą ![]() ![]() ![]() 3m się Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ali a potrzebujesz torby???
Ja każdą uszyję, chociaż na skórze czasami się "przejeżdżam" .Zdaje się ,że moja nieśmiertelna Janome zaczyna strajkować....Muszę zorganizować jakąś maszynę do szycia skóry,stebnówkę ,a kompletnie się na tym nie znam ![]() A na dziś '''' DAMSKA STREFA KIBICA!!!!! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A i uszyłam córce sukienkę z Burdy .Tej ostatniej .Model z okładki. OSTATNI RAZ!
Nie powiem co mnie trafiło. Rozmiar córka nosi 36. Materiał ma tylko 3% elastenu ,więc nie jest rozciągliwy (bawełna). A kiecka wyszła tak,że mnie się wzbogaciła garderoba. I co najlepsze kroiłam bez zapasów na szwy. Rozumiecie coś z tego? W rzeczywistości po uszyciu pasuje na moje 42. Zdjęcie robiłam na córce-widać ,że na nią za duża. Zmieniłam sposób wszycia zamka-jest kryty ,i nie przedłużałam obszyć na ramiona,bo idiotycznie wyglądało. No i SERCE of course... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To chyba taki wielki model, ale mnie się bardzo podoba, tym bardziej, że zamierzam sobie uszyć bluzkę z tego wykroju, tylko kiedy??? ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetny patent z tymi wielgachnymi serduchami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kotku, ja sobie Izabelkę kupiłam właśnie do szycia skór i jeansu, ale jeszcze nie mogę polecić bo mam ją dopiero parę miesięcy. Reklamę ma dobrą - pocieszam się, że większość firm zachodnich i tak produkuje w Chinach czy Singapurze i przywozi do Europy. Inna sprawa,że za zachodnią markę płacisz drożej...
![]() |
|
Ile nowości ![]() Niedawno była podobna tunika na Papavero. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
13 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.