Administrator
![]() |
|
Jakie cudne torby!! I ta podszewka w kwiaty - połączenie kobiecej finezji z męską... prostotą kroju ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torby sa cudne, nawet zost comment pod tym dluuuuugim postem z instruktazem, ale tunika na pierwszej stronie z sercem podbila moje ,,serducho" najbardziej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Torby miodzio ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
U nas nazywało się je 'torby listonoszki' ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
no tak ,tylko teraz pod hasłem "listonoszka " jest tyle modeli,prawie każda na pasku tak się zwie. A Torba Montera..To brzmi hehe. Muszę gdzieś dorwać skórę jaką malinową albo różową bo mnie korci ,żeby uszyć taką ze skóry.. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Malinowa byłaby cudna ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja sobie coś opracuję i się do Ciebie zgłoszę. No fantastyczne są! ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Torebki fajne i tuniki też ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Klaudia mi chodziło o to jak się szyje alkantarę, a krój i szycie też mozesz pokazać hehe ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Do mnie dużymi dziś proszę literami^^
Szyje się zajebiście ![]() Marzy mi się dziurkowana ,ale nie wiem gdzie szukać ![]() No i dzisiaj zrobiłam też tą tak zwaną hoho torbę . Moja się zwie FRIDAY BAG...tutorial tutaj http://zlotykot.blogspot.com/2012/06/tutorial-friday-bag.html Te dwie ostatnie to była produkcja 8-godzinna ,bo pierwszy raz robione ,miałam dać sobie spokój ,ale przyszła mi jeszcze jedna do głowy dzisiaj i ją skroiłam . Jutro będę ją szyć. Komentarz Chłopa -zwariowałaś.... Na zdjęciach Friday Bag ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.