Stara Gwardia
![]() |
|
To pierwsze zdjęcie super, kolczyki super, taka dojrzewająca porzeczka, pyszniasto i smakowicie i pięknie:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Apetyczna jest ta Twoja biżu!
Ale sukienka dla księżniczki przepiękna. Czy w nastepnym roku będzie juz dobra dla Twojej córci? Modelka tez wygląda słodziutko... pieknie ją prezentuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Porzeczkowe kolczyki - jak żywe, chciałoby się zjeść ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj
Najbardziej spodobały mi się kolczyki biało-czerwone ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() No a dziś pokażę Wam francuskiego Artystę i moją pierwszą filcową torebkę która miała być na ludowo ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Francuski artysta jest świetny!! jak wiernie odwzorowany ![]() Filcowa torebka na ludowo wyszła super ![]() ![]() Mała krawcowa rośnie :> Tylko uwaga na nożyczki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Cudna torebka,artysta jak żywy,uważaj bo konkurencja rośnie ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
cuda cudeńka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Serce rośnie!!!!Mała będzie świetnym pomocnikiem!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Uśmiech bezbłędny, podobnie jak torebka. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.