Pogromca spamerów
|
|
jesteś Świeżynkiem,masz za mało postów
a w jakim celu to wkleiłaś??? --- Ostatnio edytowane 2015-06-21 21:03:25 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Aha, rozumiem. A ile muszę mieć?
W tym temacie: http://ekrawiectwo.net/board/thread/104444/problem-z-wyborem-tkaniny/?page=1#post-104591 |
|
Administrator
|
|
Sporo. Jeśli będziesz aktywna to w pewnym momencie samo zaskoczy. Celowo nie piszę ile postów trzeba "nastukać" żeby ludzie nie silili się na ilość. Chodzi o jakość i faktyczne zaangażowanie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Świeżynek
|
|
Ok, wszystko jasne
|
|
Świeżynek
|
|
Witajcie mam problem z wklejaniem linków, robię to zgodnie z instrukcją, a dalej nie wyświetlają się jak linki tylko jak zwykły tekst... Korzystam z przeglądarki Chrome 43.0.2357.134
Nawet tu umieszczam link i nic: www.google.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Widać, że nie czytałaś regulaminu ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Pogromca spamerów
|
|
a jakiego linka chcialas wstawic ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Witaj
To zabezpieczenie przed potencjalnym spamowaniem. Za jakiś czas, gdy wsiąkniesz w forum, będziesz mogła wklejać linki normalnie ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Świeżynek
|
|
Ok, dzięki za odp
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.