Stara Gwardia
![]() |
2012-05-26 19:58:22 Re: Obrazkowy kurs zwężania jeansów w pasie(po siedzeniu) :D ścieg ślimakowy-bez obrzucania
|
a czy spodnie materiałowe też tak można zwężać? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-05-27 18:31:42 Re: Obrazkowy kurs zwężania jeansów w pasie(po siedzeniu) :D ścieg ślimakowy-bez obrzucania
|
może być za grubo ale jak zszyjesz tył i przytnij zapas równo i obrzuć wykończenie zależne od fabrycznego (ze stebnowaniem po wierzch lub bez) ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-06-01 21:15:30 Re: Obrazkowy kurs zwężania jeansów w pasie(po siedzeniu) :D ścieg ślimakowy-bez obrzucania
|
Ja robię dokładnie tak samo jak wikuniakw ,srodek obrzucam owerlokiem.Ale wiecie co moja moja pracownica robi inaczej ona zaznacza linie zwężenia i wierzchnia warstwę zaprasowuje na linii nakłada na spodnia warstwę i stebnuje to po wierzchu .Nie wymagam od niej zeby robila tak ,tez dobrze wygląda w efekcie końcowym.Tylko tak sie martwię czy taki szew wytrzyma bez środkowej nitki.
--- Ostatnio edytowane 2012-06-01 21:19:13 przez tydea --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-06-03 23:57:31 Re: Obrazkowy kurs zwężania jeansów w pasie(po siedzeniu) :D ścieg ślimakowy-bez obrzucania
|
wytrzyma ![]() ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
2012-06-05 00:23:58 Re: Obrazkowy kurs zwężania jeansów w pasie(po siedzeniu) :D ścieg ślimakowy-bez obrzucania
|
Szew nie wrzyna się i nie jest grubo. Jest to tak pokazane,że w razie "w" (gdy d...a urośnie ![]() ![]() Pozdrawiam Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-06-11 15:13:23 Re: Obrazkowy kurs zwężania jeansów w pasie(po siedzeniu) :D ścieg ślimakowy-bez obrzucania
|
Dziekuje za ten kurs
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-06-11 15:33:59 Re: Obrazkowy kurs zwężania jeansów w pasie(po siedzeniu) :D ścieg ślimakowy-bez obrzucania
|
wiem, ze cos takiego w warszawie to ponad 40 zl, bo trzeba ruszac caly pasek,ale wiadomo ze mozna znalezc i taniej i drozej.
|
|
Niespodzianka
![]() |
2012-06-11 16:59:47 Re: Obrazkowy kurs zwężania jeansów w pasie(po siedzeniu) :D ścieg ślimakowy-bez obrzucania
|
nie ma sprawy
jedno ale do tych spodni-mocowania nitek/stębnówek na wierzchu rób pod szlufkami tj.zaczynaj pod szlufką i kończ pod szlufką a reszta całkiem całkiem ![]() ________________________________________________________
Artur
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.