Stara Gwardia
![]() |
|
cudo po prostu cudo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczne sówki a laleczka jest przesłodka
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ojaaa. Sowy są przefantastyczne!
Skąd w ogóle taki pomysł? Takie fajne drobinki, bomba. Lalka też świetna ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Muszę się jakoś odstresowywać na tym moim bezrobociu ![]() Kocham sowy, są słodkie i piękne ![]() ![]() ![]() ![]() Przytulanki też ostatecznie powstały ![]() ![]() tak wyglądała w ręce Obdarowywanego nią ![]() ![]() a wcześniej jeszcze taka: ![]() Przytulanki miały po około 28x39cm ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Administrator
![]() |
|
Małe czy wielkie - Twoje sowy są niesamowite! Znalazłaś świetny pomysł na biznes - nic tylko pogratulować ![]() Przytulanka jest po prostu MEGA!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sowy w rockowym klimacie... czego chciec wiecej! Cudowne sa! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wypasione są te sowy! ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne sowy, uwielbiam maskotki,przytulanki,pluszaki. Super pomysł i wykonanie!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne, ale jak zobaczyłam tą sowę koło zeszytu to pierwsze co pomyślałam "wow, pokrowiec w kształcie sowy! też chcę taki".
Teraz wiem że to nie pokrowiec, ale zawsze może to być kolejny pomysł ![]() ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Pokrowce też szyję ale z aplikacją w kształcie sowy ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.