Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Z pewną dozą nieśmiałości postanowiłam Wam pokazać moje małe stwory...
Sowy szyję ręcznie - wciąż nie dorobiłam się własnej maszyny do szycia, poza tym naprawdę lubię szyć ręcznie. To jest mój własny raj, kiedy nic mnie nie obchodzi i nikt ani nic nie jest w stanie wybić mnie z równowagi, bo szyję ![]() Czasem ktoś się ucieszy, że dostaje taką sowę, czasem ktoś kupuje dla siebie - wtedy ja się cieszę, że nie marnowałam ani czasu, ani energii... ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
jaaaa ależ
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję ![]() Sowa Psycholożka? No musiałabym pomyśleć - tak w locie nie umiem znaleźć atrybutu jednoznacznie określającego taką postać, ale moja wyobraźnia to w zasadzie jedyne ograniczenie ![]() ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
to ja czekam na sówke i może sie skusze
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Superowe są a te detale, dodatki i gadżety przy nich...genialne! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jestem w szoku! Ta precyzja jest niesamowita! Normalnie małe dzieła sztuki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale miło się czyta takie miłe słowa ![]() ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sowy powaliły mnie na kolana ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ty masz maszynę do szycia w rękach-jakie równe ściegi!!!! wszystko takie równe i precyzyjnie wykonane , mi nawet maszynowo tak się nie udaje ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ładne sowy, może i ja zrobię podobną? zostałam zainspirowana... ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.