Zaaklimatyzowany
![]() |
|
PS. powinnaś szyć sowy słowianki na euro albo w ogóle jako coś porządnego związanego z Polską
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może mieć książkę z liteką psi (nie wiem jak tu wstawić) to symbol psychologii a okulary i notes też spoko choć ja tak nie wyglądam ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oczy coś w ten deseń, jak na zdjęciu?
Sowa Słowianka kiedyś powstała na zamówienie, aktualnie w kolejce czeka jeszcze jedna, tym razem z blond warkoczem ![]() A pomysł z książką z konkretną literką jest absolutnie wspaniały! ![]() ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Administrator
![]() |
|
Obstawiałam wysokość 5 cm ![]() A sowa psycholow z k\muchą, kamizelką w kratę i okularkami - rewelacyjna, prawdziwy "doktorek" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne sowy! Mi też się górnik bardzo spodobał.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudne te Twoje sówki i jeszcze te chyba gliniane elementy rewelacyjne, sama je robisz? Bo ja jestem pod ogromnym wrażeniem ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne sowy.Moją faworytką jest AGATA i nie powiem dlaczego....
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Elementy są wykonane z masy Fimo, potem piłowane odpowiednio i malowane ![]() ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow nieźle to tym bardziej jestem pod wrażeniem ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sówki rewelacja !!
Odpadłem poprostu, kocham takie rzeczy. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.